Tipar digital pentru industria HoReCa

Sunteți aici: Prima pagina » Print Digital » Media speciale » Aplicații premium HoReCa

Aplicații Premium

De câte ori nu ai schimbat meniurile restaurantului pentru ca se uzau foarte repede? Supuse utilizarii intensive, aceste materiale trebuie să asigure aceeași calitate impecabilă pentru a promova o imagine deosebită la prima interacțiune a clientului cu afacerea ta.

Alegând suporturi durabile, cu aspect premium, realizate din materiale ecologice, ieși în evidență în fața clienților prin impactul deosebit pe care îl generează aceste medii extraordinare de printare.

Datorită rezistenței deosebite la umezeală și utilizare continuă, suporturile premium de poliester sunt medii excelente pentru realizarea meniurilor în restaurante sau terase.

De asemenea, cardurile de fidelitate, etichetele la raft, wobblerele promoționale au o rezistență la uzură de până la 12 ori mai mare comparativ aceleași materiale realizate pe suport de hârtie.

Află care sunt aplicațiile NeverTear pentru HoReCa

Suportul de poliester NeverTear

NeverTear este un mediu special de tipărire digitală, realizat din poliester alb, cu un grad ridicat de opacitate și rezistență deosebită la uzură. Nu se udă, nu se rupe și își păstrează nealterate proprietățile pentru o perioadă îndelungată.

Realizat dintr-un poliester inert, acest mediu de tipărire nu conține CFC iar în procesul tehnologic de fabricație nu se utilizează clor sau alți halogeni. Din punct de vedere al reciclării, NeverTear este un material inert, care nu afectează mediul înconjurător.

Află care sunt aplicațiile NeverTear

Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro