Tipar digital pentru evenimente

Sunteți aici: Prima pagina » Oferte » Aplicații pentru evenimente

Irizații incandescente pentru toate materialele tale! Cartoanele Curious Metallics folosite pentru evenimente au suprafața strălucitoare, cu irizații metalice pe ambele fețe ale cartonului. Având un finisaj elegant, în culori pastelate, pornind de la alb (Ice Gold și White Gold) până la oliv, lime și violaceu (Virtual Pearl) sau metalic (Ice Silver sau Galvanised).

Având greutate de 120 g/mp până la 350 g/mp, cartoanele Curious Metallics sunt ideale pentru materiale premium, indiferent dacă este un eveniment în familie sau un eveniment corporate, invitațiile, meniurile sau călăreții de masă pot primi un aspect premium folosind media speciale, sidefate sau colorate în masă! Limita este doar imaginația ta!

Invitații pătrate (14cm)

Dimensiuni desfasurat: 14x28cm, big de îndoire
policromie față/verso
suport Virtual Pearl 240 g/mp

Invitații pătrate (12cm)

Dimensiuni desfasurat: 12x24cm, big de îndoire
policromie o față
suport Virtual Pearl 240 g/mp

Table Tent (călăreți de masă)

Dimensiuni desfășurat: 20x20cm
policromie o față
suport Ice Gold / White Gold 350 g/mp

Placecard & Envelope (călăreți de masă)

Dimensiuni desfășurat: 26x20cm policromie o față, lipire buzunar intern
suport Gold Dust 120 g/mp


În funcție de tiraj, prețurile pot varia sensibil. Vă rugăm să ne contactați pentru mai multe detalii referitoare la aceste aplicații.

Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro