Materiale office tipărite digital

Sunteți aici: Prima pagină » Print digital » Materiale office

În activitatea de zi cu zi, utilizarea unor materiale profesional realizate, care să reflecte identitatea companiei tale, poate face diferența în ceea ce privește imaginea organizației atât în interior cât mai ales în exteriorul acesteia.

Nu lăsa niciun aspect al identității tale vizuale neacoperit: de la cărțile de vizită, până la manualele de training sau mapele de prezentare, fiecare material tipărit trebuie să îți reflecte identitatea.

Mape de prezentare

Atât pentru transportul documentelor cât și pentru o prezentare de marketing, mapele de prezentare cu sau fără volum îți completează imaginea companiei și protejează documentele.

Vezi prețuri pentru mape

Broșuri

Prezintă-ți afacerea!

Vezi prețuri pentru broșuri

Cărți de vizită

Primul contact cu imaginea organizației tale, clientul o are prin cartea de vizită.

Profită de avantajul primului impact utilizând o carte de vizită profesional realizată.

Vezi prețuri pentru cărțile de vizită

Flyere și volante

Destinate publicității masive, flyerele tipărite digital te pot evidenția prin calitate și varietatea de finisaje care se pot aplica, indiferent de tirajul realizat. Promovează-ți afacerea la cele mai bune prețuri!

Vezi prețuri pentru flyere

Formulare autocopiative

Pentru detalii contactează-ne

Manuale

Sub forma manualelor de uz intern pentru proceduri de lucru sau training pentru angajați sau broșuri cu instrucțiuni de utilizare. Aceeași calitate începând cu un singur exemplar!

Pentru detalii contactează-ne

Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro Plățile realizate prin site-urile ASEL sunt securizate 3D Secure prin Mobilpay.ro